Recensies TamoSoft
tamosoft, site survey, draadloos netwerk, wifi netwerk, wi-fi, draadloos internet, draadloos netwerk tamosoft, wifi
376
page-template-default,page,page-id-376,ajax_leftright,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Klantbeoordelingen

Tamasoft is trots op onderstaande lovende woorden van opdrachtgevers welke we eerder hebben mogen helpen met hun netwerkproblemen.

Lees recensies over Tamosoft en neem bij eventuele vragen contact met ons op.

Tamograph Rocks!!!

Waar je ook komt iedereen hoor je over het algemeen klagen over het bereik van zijn Wi-Fi netwerk. Vaak is men heel druk bezig geweest met Wi-Fi versterkers en met van alles en nog wat, maar het eindresultaat is uiteindelijk betreurend  slecht.  Tegenwoordig is het voor mij een sport geworden om juist die problemen snel te elimineren. Het is eigenlijk zelfs leuk om die kennis te kunnen gebruiken.  Heeft u geen tekening van uw omgeving geen probleem deze is zo gemaakt.  Daarna loop ik een rondje met me laptop.  Heb je bijvoorbeeld een woonhuis dan kun je binnen een uur aan de bewoner vertellen waar wel of geen ontvangst is. De ontvangst is  vaak in orde maar een device als een iPhone of tablet is het probleem.

Met TamoGraph is de discussie waar het aan zou kunnen liggen nooit meer nodig.  Meten is weten als je weet wat je meet.

Bedrijf: ICT Seats and Sofas
Website: www.seatsandsofas.nl
Naam:
Jan-Willem Kooy

TamoGraph heeft ons goed geholpen in het snel en accuraat knelpunten in huidige Wi-Fi installaties te vinden en op te lossen. Ook met het ontwerpen van nieuwe installaties heeft TamoGraph ons uitstekend geholpen. De PDF rapportages geven ook aan de klant een goed beeld van voor en na de Wi-Fi installatie.

Bedrijf: Bokxing IT B.V.              
Website: www.bokxing-it.nl
Naam: Daniël Robeer

Bokxing IT logo
RJ Beveiliging logo

Ik vind het TamoGraph erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk om mee te werken. Ook de automatisch te genereren rapportage is helder en ziet er verzorgt uit. Echter het enige nadeel vind ik dat TamoGraph niet automatisch een Wi-Fi projectenring kan maken.

Bedrijf: RJ Networks
Website: www.rjnetworks.nl 
Naam:
Jesper Pennings

VWC heeft zich georiënteerd op Site Survey software om een professioneel Wi-Fi systeem bij onze klanten aan te kunnen leggen. De keus is gevallen op TamoGraph, deze software geeft ons alle benodigde inzichten om een goed dekkend netwerk te realiseren en bovendien een netwerk die aan de wensen van de klant voldoet op het gebied van performance en roaming.

Inmiddels zijn er meerdere projecten succesvol opgeleverd en zijn wij erg tevreden over de TamoGraph software.

Bedrijf: VWC office
Website: www.vwc.nl
Naam: Bert Jan Pleijsier

VWC

Ik vind het TamoGraph erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk om mee te werken. Ook de automatisch te genereren rapportage is helder en ziet er verzorgt uit. Echter het enige nadeel vind ik dat TamoGraph niet automatisch een Wi-Fi projectenring kan maken.

Bedrijf: DViT Consult
Website: www.dvit.be
Naam:
Wouter Matthijs en Thomas Backaert

Zelf aan de slag met TamoGraph Site Survey?

  • Analyseer een kantoorruimte om te kijken waar u Access Points moet neerzetten voor het beste bereik.
  • Bekijk en overhandig overzichtelijke, gedetailleerde rapportages met betrekking tot de kwaliteit van uw netwerk.
  •  Inclusief GPS ondersteuning om outdoor surveys te verrichten.