Reviews

Trots op onze klanten

TamoSoft is trots op onderstaande lovende woorden van opdrachtgevers welke we eerder hebben mogen helpen met hun netwerkproblemen.

Lees recensies over Tamosoft en neem bij eventuele vragen contact met ons op.

Klanten zijn erg tevreden over onze producten

Waar je ook komt iedereen hoor je over het algemeen klagen over het bereik van zijn Wi-Fi netwerk. Vaak is men heel druk bezig geweest met Wi-Fi versterkers en met van alles en nog wat, maar het eindresultaat is uiteindelijk betreurend slecht. Met TamoGraph is de discussie waar het aan zou kunnen liggen nooit meer nodig. Meten is weten als je weet wat je meet.

Website: www.seatsandsofas.nl

Jan-Willem Kooy

ICT Seats and Sofas

TamoGraph heeft ons goed geholpen in het snel en accuraat knelpunten in huidige Wi-Fi installaties te vinden en op te lossen. Ook met het ontwerpen van nieuwe installaties heeft TamoGraph ons uitstekend geholpen. De PDF rapportages geven ook aan de klant een goed beeld van voor en na de Wi-Fi installatie. TamoGraph is een echte aanrader voor ieder bedrijf.

Website: www.bokxing-it.nl

Daniël Robeer

Bokxing IT B.V.

Ik vind het TamoGraph erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk om mee te werken. Ook de automatisch te genereren rapportage is helder en ziet er verzorgt uit. Echter het enige nadeel vind ik dat TamoGraph niet automatisch een Wi-Fi projectenring kan maken. Verder vind ik TamoGraph een erg goed product die uitstekend werkt. Een echte aanrader!

Website: www.rjnetworks.nl

Jesper Pennings

RJ Networks

VWC heeft zich georiënteerd op Site Survey software om een professioneel Wi-Fi systeem bij onze klanten aan te kunnen leggen. De keus is gevallen op TamoGraph, deze software geeft ons alle benodigde inzichten om een goed dekkend netwerk te realiseren en bovendien een netwerk die aan de wensen van de klant voldoet op het gebied van performance en roaming. Inmiddels zijn er meerdere projecten succesvol opgeleverd en zijn wij erg tevreden over de TamoGraph software.

Website: www.vwc.nl

Bert Jan Pleijsier

VWC office

Wij vinden TamoGraph erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk om mee te werken. Ook met het ontwerpen van nieuwe installaties heeft TamoGraph ons uitstekend geholpen. De PDF rapportages geven ook aan de klant een goed beeld van voor en na de Wi-Fi installatie. Inmiddels zijn er meerdere projecten succesvol opgeleverd en zijn wij erg tevreden over de TamoGraph software. Wij raden daarom deze succesvolle software aan iedereen aan.

Website: www.dvit.be

Wouter Matthijs en Thomas Backaert

DViT Consult

Goede trainingsochtend met veel informatie in de praktijk. Moet nu gaan blijken of we het we het ook goed kunnen toepassen. Martin weet zeker waar hij over praat.

Website: https://www.altronic.nl/

Maurits Kuiper

Altronic Automatisering

Leerzaam, vragen tijdens de training goed beantwoord. Wordt ook erg enthousiast over de training om het zelf uit te gaan uitproberen. Trainer weet waar hij over praat.

Website: https://www.altronic.nl/

Thomas van Den Beege

Altronic Automatisering

Zelf aan de slag met TamoGraph Site Survey?

  • Analyseer een kantoorruimte om te kijken waar u Access Points moet neerzetten voor het beste bereik.
  • Bekijk en overhandig overzichtelijke, gedetailleerde rapportages met betrekking tot de kwaliteit van uw netwerk.
  • Inclusief GPS ondersteuning om outdoor surveys te verrichten.

Klanten zijn erg tevreden over onze producten

TamoSoft
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
powered by Google
Marketing VWC
Marketing VWC
12:09 17 Sep 18
VWC heeft zich georiënteerd op Site Survey software om een professioneel Wi-Fi systeem bij onze klanten aan te kunnen... leggen. De keus is gevallen op TamoGraph, deze software geeft ons alle benodigde inzichten om een goed dekkend netwerk te realiseren en bovendien een netwerk die aan de wensen van de klant voldoet op het gebied van performance en roaming.Inmiddels zijn er meerdere projecten succesvol opgeleverd en zijn wij erg tevreden over de TamoGraph software.lees verder
Jan-willem kooy
Jan-willem kooy
14:48 28 Aug 18
Waar je ook komt iedereen hoor je over het algemeen klagen over het bereik van zijn Wi-Fi netwerk. Vaak is men heel... druk bezig geweest met Wi-Fi versterkers en met van alles en nog wat, maar het eindresultaat is uiteindelijk betreurend slecht. Met TamoGraph is de discussie waar het aan zou kunnen liggen nooit meer nodig. Meten is weten als je weet wat je meet.lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader