TamoGraph is nu in onze webshop verkrijgbaar

TamoGraph is nu in onze webshop verkrijgbaar

TamoGraph Site Survey

TamoGraph is een krachtige en gebruiksvriendelijke draadloze site survey software tool voor het verzamelen, visualiseren en analyseren van 802.11 abgnac Wi-Fi-netwerken. Draadloos netwerk implementatie en het onderhoud vereist het gebruik van een professionele RF site survey tool die anders tijdrovend en zeer complexe taken, zoals het voortdurende analyse en rapportage van de signaalsterkte, ruis en interferentie, toewijzing kanaal, datasnelheden, etc. vergemakkelijkt Met behulp van TamoGraph, kunnen bedrijven drastisch tijd en kosten verminderen. Bij het ​​implementeren en onderhouden van Wi-Fi-netwerken zijn de prestaties van het netwerk en de dekking in alle soorten omgevingen kantoorgebouwen, luchthavens, cafés, winkelcentra, of open ruimte gebieden van belang dus elke mogelijk deze te verbeteren is meegenomen.
TamoGraph maakt het mogelijk voor bedrijven om snel draadloze netwerken te implementeren en onderhouden en zo het netwerk te kunnen verbeteren.

Belangrijke feiten TamoGraph site survey

  • Eenvoudig en snel data verzamelen
  • Actieve, passieve en predictive site surveys
  • Uitgebreid WLAN analyses met gemakkelijk te begrijpen visualisatie van signaalsterkte, interferentie, toegangspunt dekkingsgebieden, datasnelheden, problemen met het netwerk, enz.
  • Gedetailleerde informatie over alle access points: kanaal, maximale data rate, merk, coderingstype etc.
  • Volledige support voor 802.11a/b/g/n en 11ac netwerken
  • GPS ondersteuning bij outdoor survey
  • Gedetailleerde rapportages in PDF en HTML bestanden
  • Aantrekkelijke prijs

Wilt u meer weten over dit product? Bekijk dit product in onze webshop

TamoGraph site survey kopen?

TamoGraph Site Survey

Voordat u uw draadloze projecten aanvangt is het raadzaam om een gedegen onderzoek met metingen op locatie te doen. Hiervoor bent u bij ons op het juiste adres. Het uitvoeren van een site survey geeft u inzicht in het draadloze spectrum op de locatie en zorgt ervoor dat u interferentiebronnen kunt lokaliseren. Wilt u meer weten over een site survey? Bezoek dan onze site survey pagina en ontvang alle informatie over het uitvoeren van een site survey.

Breng WiFi-netwerk visueel in kaart

TamoGraph is de perfecte tool om uw WiFi netwerk visueel in kaart te brengen middels een site survey. De software verzamelt alle relevante WiFi-gegevens die op een overzichtelijke manier worden weergegeven in gekleurde plattegronden. U krijgt een compleet overzicht van de netwerkeigenschappen zoals: signaalsterkte, geluid en interferentie, toegewezen kanalen, datasnelheden en nog veel meer.

Aan de hand van de verzamelde gegevens kunt u de kwaliteit van uw huidige netwerk controleren en verbeteren. Ook is TamoGraph ook te gebruiken als hulpmiddel bij het opzetten van een nieuw draadloos netwerk. TamoGraph is in iedere omgeving inzetbaar en ondersteunt alle WiFi-standaarden, variërend van 802.11a/b/g/n tot 802.11ac.

Vind je dit een interessant bericht? Deel het!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]