TamoGraph wint MKB Best Choice award 2021

TamoGraph wint MKB Best Choice award 2021

TamoGraph wint WINMAG PRO MKB Best Choice award!

 

Wifi meting software TamoGraph heeft 2 jaar op rij de MKB Best Choice award gewonnen als de wifi tool voor de Wifi Professional. Daar zijn wij natuurlijk zeer trots op!

Dit product ontving een MKB Best Choice Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redactie van WINMAG Pro toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.

Meer over de award is terug te lezen: https://winmagpro.nl/mkb-proof-awards-2021-tamograph

 

Wat is Tamograph Site Survey

TamoGraph is een krachtige en gebruiksvriendelijke draadloze site survey software WiFi meting tool voor het verzamelen, visualiseren en analyseren van 802.11ac/a/b/ g/n Wi-Fi-netwerken. Met
behulp van visuele rapportages stelt de wifi meting software je uitstekend in staat om eventuele netwerkproblemen tastbaar te maken. TamoGraph maakt het mogelijk om met een plattegrond van een gebouw of ruimte de wifikarakteristieken van het draadloze netwerk te analyseren en meten. De software draait op Windows en Apple. Na aan te geven waar de netwerkapparatuur van een locatie zich bevindt, loop je door de ruimte heen en meet je karakteristieken als wifibereik en kanaalindeling op.

TamoGraph presenteert netwerkproblemen op basis van een heatmap. Deze heatmap wordt al lopend gekleurd, met een gedetailleerd beeld van bottlenecks en verbeterpunten als gevolg. Kleurt een gebied blauw of groen, dan werkt alles naar behoren. Verschijnen er gele en rode vlekken, dan is er werk aan de winkel.

Communicatie

De rapportagefunctionaliteit is uitzonderlijk. Met kleuren worden netwerkproblemen tastbaar. Enerzijds voor beheerders, anderzijds – en nog belangrijker – voor de klant. Krijgt die klant de mogelijkheid om rode vlekken zelf in te zien, dan begrijpt die klant dat het anders moet. Netwerkproblemen kunnen abstract overkomen, wat visuele overtuiging waardevol maakt. Na een meting is

TamoGraph inzetbaar voor de planning van een verbeterde opstelling. Nieuwe of vervangende apparatuur kan via de software aangekaart worden, waarna de theoretische resultaten worden gepresenteerd. Ook dit komt ten goede van de klant. Jouw voorgestelde aanpassingen zijn realistisch en worden opnieuw ondersteund door een visueel rapport.

TamoGraph wint MKB Best Choice award!

TamoGraph wordt in Nieuw-Zeeland ontwikkeld. De Netwerkspecialist maakt het product in Nederland beschikbaar. Hun dienstverlening is ongeëvenaard. Gebruikers ontvangen een training en
doorlopende support. Navigeer naar de website voor meer informatie.

In het kort

  • Netwerk survey tool die niet alleen uitstekend meet, maar evengoed
    rapporteert en overtuigt.

Info: denetwerkspecialist.com

Bron: MKB Best Choice award

Lees het hele artikel hier!

Wilt u TamoGraph uitproberen? Neem dan contact met ons op!