WiFi specialist samen met TamoGraph

WiFi specialist samen met TamoGraph

WiFi specialist worden met TamoGraph - TamoSoft

WiFi specialist

WiFi specialist worden? Op het kantoor, op het terras of op school. iedereen heeft tegenwoordig altijd een mobiel of tablet op zak. Om snel te appen of te mailen. Of gewoon om te internetten. Een openbare ruimte zonder WiFi verbinding is voor veel mensen ondenkbaar.
Heb je als bedrijf al WiFi voor je gasten? Het aanleggen van een WiFi netwerk lijkt misschien moeilijk en complex, maar met de juiste partner valt dat mee. Om je gasten een optimaal draadloos netwerk te kunnen bedienen, moet je in betrouwbare software investeren. Maar wist je TamoGraph veel mogelijkheden bevat, waarmee je een investering snel terugverdient.

Haal het beste uit je WiFi netwerk met TamoGraph

Heeft je bedrijf een WiFi-netwerk? Met TamoGraph haal je meer uit je WiFi.
Of je nu digitale producten verkoopt, schoenmaker of kapper bent of een enorm grote organisatie runt – internet is niet meer weg te denken uit de zakelijke wereld. Het is daarom essentieel dat uw medewerkers ter allen tijde optimaal gebruik kunnen maken van uw internetverbinding.

Word een WiFi specialist met TamoGraph

TamoGraph is een gebruiksvriendelijke, krachtige en professionele software tool die het uw makkelijk maakt uw
802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi-netwerken te analyseren, onderhouden en optimaliseren. TamoGraph kan u veel frustratie, tijd en kosten besparen door in een korte tijd overzichten te presenteren met betrekking tot de dekking en de prestaties van het Wi-Fi-netwerk.
Maak uw netwerkbeheer makkelijker met TamoGraph. Voorkom downtime door storingen, verbeter de workflow door een geoptimaliseerde verbinding en zorg voor gemoedsrust bij uw IT-afdeling.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]