WiFi hotel

Bent u op zoek naar wifi hotel? Een WiFi netwerk waar u vollig over beschikt. Dat is Gastvrij Internet van TamoSoft. Zonder kosten te maken bepaalt u als ondernemer de tarieven voor uw bezoekers of kunt u het internetgebruik gratis aanbieden. Hospitality services, zoals uitgifte of een professionele helpdesk kunt u naar eigen wens samenstellen. Hierdoor sluit uw internetvoorziening zorgeloos aan op uw ideeën van klantvriendelijkheid!

WiFi hotel

Het belangrijkste punt voor Gastvrij Internet zijn uw persoonlijke wensen en ideeën. Wij zijn de dienstverlener die uw volledig ondersteunen. Zo richten wij naar wens een optimaal werkend WiFi netwerk (WLAN) in en verzorgen alle aansluitende services. Namelijk een gebruiksvriendelijk toegangssysteem, een professionele 24×7 support klantenservice voor uw bezoekers en een gegarandeerde serviceopvolging. Al deze punten laten wij samen komen in ons Gastvrij Internet abonnement. De precieze invulling en de looptijd hiervan? Die bepaalt u als klant helemaal zelf, want bij ons is de klant de koning.

De voordelen voor u - Zakelijke WiFi oplossingen | TamoSoft
Social Media Hotspot - De beste Social Media Hotspot

Social Media Hotspot

Van een WiFi hotel (WLAN hotel) netwerk zijn de voordelen onbeperkt. Niet alleen voor uw hotel, maar ook voor uw bezoekers en gasten. Zij krijgen op deze manier eenvoudig toegang tot e-mail en internet en zo wordt hun bezoek nog aantrekkelijker. En daar profiteert u als ondernemer van. Bijvoorbeeld via onze krachtige Social Media Hotspot. Klanten kunnen inloggen via hun Twitter of Facebook account Hierna word er automatisch een door u gekozen bericht op hun tijdlijn gepost. Natuurlijk bevat dit de naam en locatie van uw hotel. Dit is één van de vele oplossingen die wij daardoor bieden voor een intensiever gastcontact. Waardevolle e-mailadressen verzamelen, uw organisatie ‘liken’ of bezoekers van de winkel direct online een berichten sturen? Het is allemaal mogelijk!

Eigen oplossing?

Zit u niet vast aan een provider beheert u uw eigen WiFi netwerk? Dan kunnen onze diensten van Gastvrij Internet interessant voor u zijn! Want voldoen het beheer en de inspectie van het gebruik aan de huidige wettelijke eisen en hoe gastvrij is uw WiFi netwerk momenteel? Vraag onze kosteloze WiFi check aan en wij informeren u graag over de meest zekere en gastvrije WiFi hotel (WLAN hotel) oplossingen.

WiFi oplossingen - De beste zakelijk WiFi oplossingen voor uw WiFi netwerk
Voordelen van een WiFi netwerk - TamoSoft WiFi netwerk

De voordelen voor u

  • Voordelig WiFi abonnement mogelijk
  • Volledig ontzorgd door specialistische partner
  • Altijd en overal actuele informatie
  • Robuust beveiligd en betrouwbaar
  • Faciliteiten op hoog niveau
Uitstekende WiFi versterker voor uw gasten

De voordelen voor uw cliënten

  • Betrouwbaar hoge snelheidsnetwerk
  • Professionele helpdesk ondersteuning
  • Eenvoudig, veilig en kosteloos online
  • Prettiger verblijf bij uw organisatie

WiFi as a Service

U kunt bij ons kiezen uit een u full service contract. Hiermee gaan we voor uw hotel tot het uiterste op het gebied van beheer en onderhoud en krijgt u de beste support. Dit betekent dat u niet meer hiernaar hoeft om te kijken naar uw WiFi netwerk. Wij nemen alle zorg uit handen en verzorgen alles voor uw bedrijf. Hierdoor kunt u de meest gastvrije service aanbieden aan uw gasten.

Optimale gastbediening door uitstekend netwerk

Optimale gastbediening door uitstekend netwerk

Overal eenvoudig toegang tot het WiFi netwerk

Overal eenvoudig toegang tot het netwerk

Duidelijke tarieven of gratis WiFi

Duidelijke tarieven of gratis WiFi

Uw betrouwbare en ervaren netwerk zorg specialist

Wij hebben in de hospitality branche al veel bedrijven en organisaties voorzien van een stabiel en veilig draadloos netwerk. Voor een overzicht van al onze reviews en projecten verwijzen wij u naar onze reviews pagina.

Tot slot is TamoSoft gespecialiseerd in uitdagende opdrachten in de hospitality branche. Doordat wij gebruik maken van onder andere hoogwaardige software hebben wij voor elk probleem een oplossing. Meer weten over onze specialisatie? Neem vandaag nog contact op! bel ons op 0344 653 559 of stuur een mail naar info@denetwerkspecialist.com!

Neem contact met ons op!