Onderwijs

Welk belang heeft een WiFi netwerk in het onderwijs? WiFi netwerken zijn voor een schol een zeer belangrijke factor, net zoals gas, water en elektra. De opkomst van leerzame applicaties bewijzen dat draadloze netwerken niet meer weg te denken zijn in het onderwijs. De belangen en ontwikkeling van WiFi netwerken in het onderwijs nemen steeds sneller toe. Deze ontwikkelingen zijn reden genoeg voor een stabiel en betrouwbaar draadloos netwerk. Dat vraagt om een specialist voor uw onderwijsinstelling. TamoSoft is gespecialiseerd in het optimaliseren en aanleggen van WiFi netwerken voor onderwijsinstellingen. Met een ruim portfolio kunnen wij ons de WiFi specialist noemen van Nederland.

Vanzelfsprekendheid

De toepassingen van smartphones in het onderwijs zijn tegenwoordig erg toegenomen. De aanwezigheid van een kwalitatief goed en stabiel WiFi (WLAN) is dan ook een verplichting. Dit zorg bij ICT experts voor veel vragen. Hoe kunnen we omgaan met de groeiende bandbreedtebehoefte? Hoe kunnen we iedereen een veilige verbinding beloven, zonder dat dit ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid?

Vanzelfsprekendheid - WiFi netwerk onderwijs
Draadloos Onderwijs - Uw specialist? Wifi Specialist TamoSoft

WiFi netwerk onderwijs

Draadloos netwerkspecialist TamoSoft is gespecialiseerd in de vraagstukken die spelen in uw sector. TamoSoft is actief binnen het onderwijs als Netwerkspecialist. Onze jarenlange ervaring en onze technische kennis, hebben wij vertaald naar een duidelijk WLAN plan: WiFi netwerk onderwijs. Hierdoor profiteert u van een hoge draadloos netwerk dat het beste aanpast op uw specifieke situatie. Bovendien hoeft u niet te twijfelen over betrouwbaarheid, veiligheid en beheer. Dit kan TamoSoft allemaal uit handen nemen voor uw school of onderwijsinstelling. Bent u van plan om dit niet uit handen te geven? Dan kan TamoSoft uw advies geven of delen van het beheer of de implementatie verzorgen!

Bent u Klaar voor de AVG!

Wij verwerker van persoonsgegevens heeft TamoSoft haar bedrijfsvoering adequaat heeft ingericht. Om altijd te voldoen aan de eisen van de ‘Algemene verordening gegevens bescherming’ (AVG) of wel bekend onder de Europese naam ‘General Data Protection Regulation’ (GDPR) voldoet TamoSoft aan alle stappen die in 2018 verplicht werden, zodat onze relaties verzekerd zijn van een veilige verwerking van hun persoonsgegevens. TamoSoft maakt voor het onderwijs tevens gebruik van de modelbewerkers-overeenkomst die het convenant biedt.

Bent u Klaar voor de AVG! - Draadloos onderwijs

Uitstekende WiFi in het onderwijs

Een optimale WiFi ervaring. Daar staat de WiFi service van TamoSoft om bekend. In onze beproefde Uitstekende WiFi structuur besteden wij extra aandacht aan alle punten die de WiFi ervaring van uw medewerkers, leerlingen en gasten bepalen. Deze punten zijn belangrijk en dragen stuk voor stuk bij aan de WiFi ervaring van uw eindgebruikers.

In onze Uitstekende WiFi methode onderscheiden wij zeven deelgebieden die van invloed zijn op de totale WiFi ervaring:

  • Radio spectrum
  • LAN
  • Devices & applicaties
  • WLAN
  • WAN
  • Continuïteitsborging
  • Netwerk Access Control

Bij onze Uitstekende WiFi aanpak beoordelen wij ieder gebied van de totale locatie. Als ieder onderdeel voldoet aan de gestelde prestatie indicatoren (KPI’s) praten we over een kwalitatief stabiel WiFi netwerk, oftewel Uitstekende WiFi. TamoSoft voert al jaren succesvol haar uitstekende WiFi plan uit en heeft deze voor het onderwijs nog verder toegesneden op de specifieke onderdelen die deze sector kent.

Johan van ambacht

“TamoSoft heeft voor onze onderwijsinstelling een stabiel en goed WiFi netwerk analyse gemaakt. Nu hebben we een optimale snelle WiFi verbinding.”

Draadloos onderwijs maakt leren makkelijker en leuker

Draadloos onderwijs maakt leren makkelijker en leuker

Uw studenten én alle medewerkers verbonden met draadloos internet - WiFi netwerk onderwijs

Uw studenten én alle medewerkers verbonden

Draadloos onderwijs is ideaal voor educatieve apps voor basisscholen

Ideaal voor educatieve apps voor basisscholen

WiFi netwerk Onderwijs als een dienst

Kiest u voor een WiFi as a Service? Dan kiest u voor flexibiliteit en zekerheid. Doordat wij gespecialiseerd zijn in WiFi netwerken helpen wij u op elk vlak.

Snelle opvolging

Wanneer zich er toch een storing voordoet, bent u verzekerd van een spoedige serviceopvolging. U bepaalt zelf de responsetijden van onze klantenservice. Daarmee heeft u de zekerheid van een deskundige netwerkspecialist binnen de afgesproken tijd.

Garanties

Daarnaast staan onze diensten voor zekerheid. Zo geven wij keiharde garanties op de prestaties van uw WiFi netwerk. Bovendien staan de hardware van de hoogste kwaliteit en netwerkspecialisten voor u klaar voor de betrouwbare draadloze omgeving. De prestaties hiervan worden zorgvuldig in de gaten gehouden. Onze technische experts verbeteren continu uw netwerk en zorgen dat uw netwerk altijd up-to-date door middel van software updates.

Spoedige opvolging

Wanneer zich er toch een storing voordoet, bent u verzekerd van een spoedige serviceopvolging. U bepaalt zelf de responsetijden van onze klantenservice. Daarmee heeft u de zekerheid van een deskundige netwerkspecialist binnen de afgesproken tijd. Service is een onderdeel van uw abonnement!

Eenvoudig toegang

Vaak heeft u het te druk met andere zaken. Daarom ontzorgt TamoSoft u op het gebied van WiFi. Gebruikers krijgen makkelijk toegang door bijvoorbeeld een koppeling met uw Directory of via een Eduroam verbinding. En gasten? Die kunnen eenvoudig inloggen op de portal in de huisstijl van de organisatie. En lopen zij ergens mee vast? Dan geven wij professionele ondersteuning.

Eduroam

Door middel van Eduroam (education roaming) kunnen leerlingen, studenten, onderzoekers en medewerkers op een veilige manier gebruik maken van het draadloze netwerk van hun onderwijs- of onderzoeksinstelling. Zij kunnen daarnaast met hun eigen inloggegevens ook gebruik maken van het eduroam netwerk bij andere onderwijs- of onderzoeksinstelling wereldwijd. Wilt u ook gebruik maken van eduroam? Door de jaren heen heeft TamoSoft een tal van scholen voorzien van eduroam.

Draadloos onderwijs - Eduram | WiFi netwerk onderwijs
WiFi Specialist - TamoSoft WiFi specialist | WiFi specialist

Specialist

TamoSoft maakt haar specialistentitel meer dan waar. Allereerst hebben wij de beschikking over diverse topmerken, waaronder TamoGraph, Aerohive Networks, HPE / Aruba Networks, Cisco, Juniper en Lancom. Daarnaast hebben wij diverse partners verspreid door heel Nederland. Ook voor ICT security en netwerkbeveiliging bent u bij ons aan het juiste adres. Tot slot staan onze experts altijd voor u klaar en hebben altijd een oplossing. Dit maakt TamoSoft de WiFi Specialist van Nederland.

Uw betrouwbare en ervaren WiFi netwerk onderwijs specialist

We hebben al veel onderwijsinstellingen in de onderwijsbranche voorzien van een draadloos netwerk. Voor een overzicht van al onze reviews en projecten verwijzen wij u naar onze reviews pagina.

TamoSoft is gespecialiseerd in uitdagende opdrachten in de onderwijs branche. Doordat wij gebruik maken van onder andere hoogwaardige software hebben wij voor elk probleem een oplossing. Meer weten over onze specialisatie? Neem vandaag nog contact op! bel ons op 0344 653 559 of stuur een mail naar info@denetwerkspecialist.com!

Neem contact met ons op!