Overheid

Govroam. Draadloze netwerken zijn tegenwoordig niet meer weg te denken, zo ook bij Nederlandse overheden en gemeentes. Medewerkers en bezoekers verwachten optimaal goed beveiligde WiFi netwerken. Het Wireless LAN is de basis sleutel voor groeiende efficiëntie, kostenbesparing en service. Goedkope draadloze telefonie en een hotspot voor bezoekers zijn enkele voorbeelden.

Vanzelfsprekendheid

De toepassingen smartphones in het dagelijks leven blijven zich steeds verder ontwikkelen. Als verantwoordelijke voor de leefomgeving en de openbare orde kunnen overheden en gemeentes niet achterblijven op dit gebied. Als medewerkers op verschillende locaties werken, verwachten zij eenvoudig zonder teveel gedoe een verbinding te maken met de verschillende devices. Voor ICT medewerkers zorgt deze beweging voor echter veel vragen. Hoe moet je om gaan met de alsmaar toenemende bandbreedtebehoefte? En hoe kunnen we voor iedereen een optimale en veilige verbinding garanderen, zonder dat dit ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid?

Vanzelfsprekendheid overheid - WiFi oplossingen
Draadloze Overheid Govroam | WiFi Govroam

Draadloze Overheid Govroam

Draadloos netwerkspecialist TamoSoft is gespcialiseerd in de vraagstukken die spelen in uw sector. TamoSoft is actief binnen de overheid als Netwerkspecialist. Onze jarenlange ervaring en onze technische kennis, hebben wij vertaald naar een duidelijk WLAN plan namelijk: Draadloze Overheid (WiFi overheid). Kortom hierdoor profiteert u van een hoge draadloos netwerk dat het beste aanpast op uw specifieke situatie. Bovendien hoeft u niet te twijfelen over betrouwbaarheid, veiligheid en beheer. Samengevat TamoSoft ontzorgt u volledig, waardoor u meer tijd heeft voor andere belangrijke zaken. Daarmee mag TamoSoft zich de WiFi Specialist noemen.

WiFi Specialist

TamoSoft maakt haar specialistentitel meer dan waar. Allereerst hebben wij de beschikking over diverse topmerken, bijvoorbeeld: TamoGraph, Aerohive Networks, HPE / Aruba Networks, Cisco, Juniper en Lancom. Daarnaast hebben wij diverse partners verspreid door heel Nederland. Ook voor ICT security en netwerkbeveiliging bent u bij ons aan het juiste adres. Tot slot staan onze experts altijd voor u klaar en hebben altijd een oplossing. Dit maakt TamoSoft de WiFi Specialist van Nederland.

WiFi Specialist - TamoSoft WiFi specialist | WiFi specialist
De voordelen voor u - Zakelijke WiFi oplossingen | TamoSoft

De voordelen voor u

  • Betrouwbaar netwerk met voldoende bandbreedte
  • Toezicht op internetverkeer binnen de organisatie
  • Eventuele problemen snel en adequaat opgelost
  • Volledig ontzorgd dankzij duidelijke afspraken
  • Flexibel werken binnen uw gehele organisatie
  • Eenvoudig en veilig direct online
Govroam - één keer inloggen, overal online - WiFi overheid

Uitgelicht: Govroam

Govroam maakt veilig, makkelijk en eenvoudig toegang tot draadloze netwerken voor overheden mogelijk. Hierbij maakt het niet uit of medewerkers van de overheid binnen een eigen vestiging of vanuit een andere overheid locatie werken. TamoSoft heeft alle ervaring en kennis in huis om govroam zorgvuldig met vakmanschap te implementeren binnen uw organisatie. Wij kennen de proces voor een stabiele aansluiting. Bovendien kan TamoSoft een check uitvoeren om uw netwerk up to date te houden voor huidig en toekomstig gebruik. Kortom wij nemen veel zorg uit handen.

Bezoekers hebben optimaal draadloze toegang - WiFi voor bezoekers

Bezoekers hebben optimaal draadloze toegang

Verschillende mobiele devices

Verschillende mobiele apparaten van medewerkers

Veilig en betrouwbaar WiFi netwerk

U richt zich onbezorgd op andere zaken

Uw betrouwbare en ervaren netwerkspecialist

We hebben al veel overheidsinstellingen voorzien van een draadloos netwerk. Voor een overzicht van al onze reviews en projecten verwijzen wij u naar onze reviews pagina.

Ten slotte is TamoSoft gespecialiseerd in uitdagende opdrachten in de overheid branche. Doordat wij gebruik maken van onder andere hoogwaardige software hebben wij voor elk probleem een oplossing, waardoor de klant altijd tevreden is. Meer weten over onze specialisatie? Neem vandaag nog contact op! bel ons op 0344 653 559 of stuur een mail naar info@denetwerkspecialist.com!

Neem contact met ons op!