Recreatie & Leisure

Een uitstekend stabiel draadloos internet voor in de recreatie. Iedereen denkt bij vrije tijd gelijk aan ontspanning. Draadloos internetten tijdens het recreëren is een belangrijke factor. Facebook, whatsappen, updates of een serie via Netflix bekijken. Het is van een groot belang dat al uw gasten en gebruikers hiervan zorgeloos gebruikt van kunnen mkaken. TamoSoft helpt u graag bij de realisatie van een uitstekend WiFi netwerk!

Intensief recreatie gastencontact

De mogelijkheden van een WiFi netwerk zijn ongekend. Draadloze administratie, cameratoezicht en draadloos bellen (VoIP) kan aan worden gedacht bij een interne organisatie. Een goed optimaal ofwel werkend WiFi netwerk is vooral van belang voor uw gasten en gebruikers. Zij krijgen toegang tot e-mail, internet en verschillende applicaties waardoor ze kunnen profiteren van een goede gebruikerservaring. Als ondernemer heeft u hier veel voordelen mee. U kunt hierbij een keuze maken dat uw gasten en gebruikers alleen toegang krijgen tot dit WiFi netwerk. Ze kunnen inloggen met hun Facebook, Twitter of LinkedIn account. Dit zorgt voor een nog beter klantcontact!

Intensief recreatie gastencontact door een goed WiFi netwerk
Een vernieuwd recreatie WiFi netwerk concept

Een vernieuwd recreatie concept

Een veilig en stabiel WiFi netwerk is van een groot belang. Wat denkt u bijvoorbeeld van plaatsonafhankelijk de administratie bijhouden en transacties verwerken of goedkope oproepen via het WiFi netwerk? Ook wordt informatie naar een hoger niveau gebracht. Uw medewerker beschikken namelijk via een tablet over de meest actuele informatie en via QR codes informeert u uw bezoekers en gebruikers uitgebreid over een bepaalde dienst of evenement. Beter gezegd: online en offline komen samen met dit WiFi netwerk. Dit levert voor u als ondernemer diverse kansen op en past helemaal in de recreatie.

WiFi as a Service®

Efficiëntie en een uitstekende WiFi service. Als u het WiFi netwerk inclusief services op abonnementsbasis afsluit, heeft u geen zorgen meer om naar om te kkijken naar: zowel de installatie, hardware en het beheer en onderhoud zijn in een voordelig (maand) tarief verwerkt. WiFi as a Service® is de perfecte oplossing voor ondernemers. Wilt u meer weten of onze WiFi Service? klik hier

WiFi as a Service® - WiFi specialist
Voordelen van een WiFi netwerk - TamoSoft WiFi netwerk

Uw voordelen:

 • Informatievoorziening op hoog niveau
 • Voordelen voor transacties, telefonie en administratie
 • Volledig ontzorgd door ons dienstenmodel
 • Gastwaardering door extra service
 • Geen investering, maar abonnement
Een veilig en stabiel WiFi netwerk voor uw gasten - TamoSoft

Voordelen voor uw gasten:

 • Nóg prettiger recreëren
 • Beter geïnformeerd en sneller geholpen
 • Meest betrouwbare en snelle draadloze verbinding
 • Gratis, eenvoudig en veilig online

Uitstekende WiFi in de Recreatie & Leisure sector

Een zorgeloze, hoogwaardige WiFi ervaring voor al uw gasten en gebruikers. Dat is wat ons uitstekende WiFi concept van TamoSoft voor staat. Wij zorgen voor een uitgebreide aandacht aan alle punten die de WiFi ervaring van uw bezoekers en gebruikers bepaalt.

In onze beproefde uitstekende WiFi strategie onderscheiden wij ons in zeven deelgebieden die van groot belang zijn op de totale WiFi ervaring:

 • Netwerk Access Control
 • Continuïteitsborging
 • Devices & applicaties
 • Radio spectrum
 • WLAN
 • WAN
 • LAN
Uitstekende WiFi versterker voor uw gasten

“Of er sprake is van een lange of een korte overeenkomst, bepaalt u als klant zelf! Doordat zijn gespecialiseerd in de dynamiek van uw sector, daar past een krachtige opstelling bij. Bovendien profiteert u van onze persoonlijke service.”

Uw betrouwbare en ervaren WiFi Specialist

Wij hebben in de Recreatie & Leisure branche al veel bedrijven en organisaties vooral voorzien van een stabiel en veilig draadloos netwerk. Voor een overzicht van al onze reviews en projecten verwijzen wij u naar onze reviews pagina.

Tot slot is TamoSoft gespecialiseerd in uitdagende opdrachten in de Recreatie & Leisure branche. Doordat wij gebruik maken van onder andere hoogwaardige software hebben wij voor elk probleem een oplossing. Meer weten over onze specialisatie? Neem vandaag nog contact op! bel ons op 0344 653 559 of stuur een mail naar info@denetwerkspecialist.com!

Neem contact met ons op!