Retail

Klanten profiteren van de Klantwaardering, toenemende oplossingen en een stabiel marketingstrategie. Dit zijn een aantal voordelen van WiFi in de Winkel. Bovendien hoeft u dankzij deze unieke strategie nergens meer naar om omkte kijken. Wij als deskundige WiFi partner in de retail branche, nemen alle zorg volledig uit handen!

Intensief klantcontact

Er zijn genoeg mogelijkheden van een WiFi netwerk. Niet alleen voor uw organisatie, maar ook voor uw klanten en partners. Zij krijgen eenvoudig toegang tot internet en e-mail en zo wordt hun winkel of restaurant verblijf nóg efficiënter. En daar profiteert u als retailer ook van. Bijvoorbeeld via onze unieke Social Media Hotspot.

WiFi in de winkel - Draadloos netwerk
Social Media Hotspot voor winkels

Social Media Hotspot voor retail

Klanten kunnen in uw winkel eenvoudig inloggen via hun Twitter of Facebook account en er wordt automatisch een door u gekozen bericht op hun tijdlijn geplaatst. Uiteraard bevatten dit bericht de naam en locatie van uw winkel. Dit is één van de vele oplossingen voor een nóg beter klantcontact. Belangrijke emailadressen verzamelen, automatisch laten ‘liken’, aanbiedingen doen of winkelbezoekers direct online berichten sturen? Het is allemaal mogelijk!

Een vernieuwde retail

Een WiFi netwerk is ook buiten deze effectieve marketingtools van grote waarde. Wat te denken van de administratie uitvoeren, klanttransacties die verwerkt moeten worden in de winkel of goedkoop bellen via een WiFi netwerk? Bovendien wordt het niveau van voorziening naar het hoogste niveau gebracht. Via een tablet beschikt uw personeel over de meest recente informatie en via QR codes worden uw klanten uitgebreid geïnformeerd over een bepaald product. Beter gezegd: online en offline komen samen in uw retail. Die synergie levert diverse oplossingen en kansen op en past helemaal in de winkel van deze tijd!

Een vernieuwd retail WiFi Netwerk - TamoSoft WiFi
De voordelen van een WiFi netwerk voor u als ondernemer

De voordelen voor u

  • Informatievoorziening op hoog niveau
  • Voordelen voor transacties, telefonie en administratie
  • Geen investering, maar abonnement
  • Klantwaardering door extra service
  • Waardevolle marketingtools
  • Volledig ontzorgd door dienstenmodel
WiFi Klantvoordeel - TamoSoft

Klantvoordeel

  • Beter geïnformeerd en sneller geholpen
  • Meest betrouwbare en snelle draadloze verbinding
  • Gratis, eenvoudig en veilig online
  • Nóg prettiger winkelverblijf / restaurantverblijf

WiFi in de Retail als dienst

WiFi as a Service is krachtig. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een overeenkomst af te sluiten voor een korte periode. Wij zijn ons ervan bewust dat positieve ervaringen de sleutel zijn voor een langdurige relatie. TamoSoft kent als geen ander de dynamiek van uw branche: Hier past een flexibele opstelling bij die u de tijd en ruimte biedt om in te spelen op actuele situaties.
an

Flexibel

WiFi as a Service is flexibel, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een kortlopende overeenkomst af te sluiten. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat positieve ervaringen hét argument vormen voor een langdurige relatie. En als geen ander kennen wij de dynamiek van uw branche: daar past een flexibele opstelling bij die u de ruimte biedt om in te spelen op actuele situaties.

Garanties

Naast efficiëntie staat WiFi in de Winkel ook voor zekerheid. Zo geven wij garanties voor een volledige WiFi op uw locatie. Daarnaast staan hardware van de hoogste kwaliteit en betrokken netwerkspecialisten voor u klaar voor de meest betrouwbare draadloze omgeving. De werking hiervan wordt bovendien nauwkeurig continu in de gaten gehouden. Onze ICT experts monitoren continu uw netwerk, zorgen dat de software altijd up-to-date is en voeren met regelmatig controlebezoeken uit.

Spoedige opvolging

Wanneer zich er toch een storing voordoet, bent u verzekerd van een spoedige serviceopvolging. U bepaalt zelf de responsetijden van onze klantenservice. Daarmee heeft u de zekerheid van een deskundige netwerkspecialist binnen de afgesproken tijd.

Eenvoudig toegang

De WiFi service in uw winkel is een dienst waar u niet naar wilt omkijken: u heeft hier meestal geen tijd voor. Met WiFi in de Winkel ontzorgen u volledig. Daardoor sluit ons WiFi plan altijd aan op uw specifieke winkelformule!

Makkelijk inloggen op het WiFi netwerk - WiFi versterker

Makkelijk inloggen op het WiFi netwerk

Altijd actuele informatie voorhanden - WiFi netwerk

Altijd actuele informatie voorhanden

Klantwaardering door WiFi service - WiFi netwerk

Klantwaardering door WiFi service

Uw betrouwbare en ervaren netwerkspecialist

Wij hebben in de retailbranche al veel bedrijven en organisaties voorzien van een stabiel en veilig draadloos netwerk. Voor een overzicht van al onze reviews en projecten verwijzen wij u naar onze reviews pagina.

TamoSoft is gespecialiseerd in uitdagende opdrachten in de onderwijs branche. Doordat wij gebruik maken van onder andere hoogwaardige software hebben wij voor elk probleem een oplossing. Meer weten over onze specialisatie? Neem vandaag nog contact op! bel ons op 0344 653 559 of stuur een mail naar info@denetwerkspecialist.com!

Neem contact met ons op!