TamoGraph Site Survey 6.0 nieuwe software

TamoGraph Site Survey 6.0 nieuwe software

Het is een tijdje geleden dat we TamoGraph 5.0 hebben uitgebracht, maar we zijn eindelijk klaar om de volgende versie van TamoGraph voor Windows en macOS, een softwaretool voor het plannen van wifi-netwerken en site-onderzoeken, te leveren. We leggen er de laatste hand aan en u kunt de nieuwe versie vóór eind april downloaden.

TamoGraph Site Survey 6.0

Wat is er nieuw in TamoGraph Site Survey 6.0?

 • 802.11ax (Wifi 6) ondersteuning.
 • Een nieuw dashboard dat real-time signaalniveaus weergeeft voor een geselecteerde SSID of geselecteerde Access Point’s.
 • Rapporten kunnen nu worden opgeslagen in bewerkbare ODT-indeling. De ODT-bestanden kunnen worden bewerkt in Microsoft Word of OpenOffice.
 • Multilevel ongedaan maken en opnieuw uitvoeren in de RF virtuele planner.
 • Het is nu mogelijk om de virtuele objecten te kopiëren en te plakken in je project.
 • Een nieuwe aangepaste antenne-editor waarmee nu eigen antennepatronen voor nieuwe Access Points (antennes) kunne worden gemaakt. Kijk naar deze video Hoe werkt de TamoSoft Antenna Editor op YouTube om te zien hoe deze editor werkt
 • Een verbeterd dialoogvenster voor selectie van de antenne.
 • Signaalniveau-correctie is nu mogelijk voor passieve enquêtes, voor het geval u uw Wi-Fi-adapter wilt kalibreren om ervoor te zorgen dat de meetwaarden overeenkomen met een referentieadaptermodel. U kunt ook clients met een slechte RF-gevoeligheid emuleren met behulp van het paneel Client Capabilities.
 • De weergave “Spectrum” is “Spectrum en netwerken” geworden: het is nu mogelijk om overlays van het Wi-Fi-netwerk te bekijken op de spectrumkaart wanneer er geen spectrumanalysator gebruikt wordt.
 • Er zijn diverse prestatieverbeteringen gedaan bij het werken met grote projecten.
 • Met met TamoGraph is het nu mogelijk om te bepalen welke hints worden weergeven.
 • Uiteraard zijn er vele andere verbeteringen en bugfixes toegepast in deze verise.
 • De eerste release van TamoGraph 6.0 is beschikbaar in het Engels, Duits, Russisch en Spaans. Dit omvat zowel de gelokaliseerde gebruikersinterface als help-documentatie in deze vier talen. We zullen de komende maanden ok de Nederlandse vertaling updaten en deze te beschikking stellen via deze website.

De eerste release van TamoGraph 6.0 is beschikbaar in het Engels, Duits, Russisch en Spaans. Dit omvat zowel de gelokaliseerde gebruikersinterface als help-documentatie in deze vier talen. We zullen de komende maanden meer talen toevoegen.

Nieuwe prijzen en speciale aanbiedingen

De prijs voor TamoGraph Site Survey 6.0 zal iets stijgen. De prijzen staan in onze webshop.

 • 1. Bestel vandaag jou TamoGraph 6.0 licentie. TamoGraph-licenties altijd komen met een jaar gratis upgrades en technische ondersteuning, dus bestaande TamoGraph gebruikers met een geldige licentie kunnen gratis upgraden.!

Upgraden naar TamoGraph 6.0 voor bestaande gebruikers

Upgraden naar TamoGraph 6.0 voor bestaande gebruikers

Zoals altijd is upgraden naar de nieuwste versie gratis voor iedereen die het product in de afgelopen 12 maanden heeft gekocht. Klanten die de producten meer dan 12 maanden geleden hebben gekocht, kunnen online een upgrade naar de nieuwste versie bestellen. Ondanks de prijsverhoging zullen we de oude upgradeprijzen twee weken na de releasedatum behouden, dus mis niet je kans om vandaag een upgrade te bestellen!

Wij willen alle gebruikers bedanken die bugrapporten, nieuwe ideeën en feedback hebben bijgedragen terwijl we aan de nieuwe versie werkten. We hebben nog steeds tientallen nieuwe TamoGraph-functies in de pijplijn. We werken ook aan een gloednieuw product voor Wi-Fi-professionals, maar ik zou je moeten vermoorden als ik je meer zou vertellen. Blijf kijken!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]