Warehousing

Bent u op zoek naar warehouse wifi? Een draadloos netwerk is onmisbaar voor de alle werkzaamheden in een magazijn. Digitale administratie, het bijhouden van actuele voorraadgegevens, maar ook de beveiliging van uw warehouse is afhankelijk van het draadloze netwerk. Inzicht in de meest actuele voorraadgegevens? Eén infrastructuur biedt u de meeste mogelijkheden: een Wireless LAN van TamoSoft.

Vanzelfsprekendheid

Tegenwoordig nemen de zakelijke toepassingen van diverse mobiele devices enorm toe. Distributiecentra kunnen niet achterblijven en zijn verantwoordelijk voor ontvangst, sortering en levering van de pakketten. Medewerkers die in verschillende (binnen en buiten) warehouse omgevingen werken verwachten een uitstekende WiFi verbinding om hun werkzaamheden uit te kunnen voeren. Voor ICT medewerkers brengt dit veel vragen met zich mee. Hoe moeten we omgaan met de groeiende bandbreedtebehoefte? En hoe kunnen we een stabiele en veilige verbinding realiseren, zonder dat de gebruiksvriendelijkheid aantast?

WiFi netwerk voor een warehouse - TamoSoft
Duidelijke afspraken over een WiFi netwerk

Duidelijke afspraken

Draadloos WiFi specialist TamoSoft is gespecialiseerd in de vraagstukken die intussen spelen in de warehouse branche. Onze jarenlange ervaring gecombineerd met de beste kennis, hebben wij vertaald naar een duidelijk WLAN strategie zoals: Warehouse WiFi. Hierdoor heeft u als klant een hoogwaardig draadloos netwerk dat het beste aansluit op uw situatie. Bovendien hoeft u zich namelijk geen zorgen te maken om de veiligheid en het beheer. Hierover worden duidelijke afspraken gemaakt met u.

Efficiency

Een betrouwbaar draadloos netwerk is èèn van de belangrijkste factoren binnen in een warehouse. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld: plaatsonafhankelijk de administratie uitvoeren, klanttransacties verwerken zowel binnen als buiten of goedkoop bellen via het WiFi netwerk. Bovendien wordt daarom de informatie daarmee naar een hoger niveau gebracht. De medewerkers in uw warehouse kunnen dankzij het veilige en betrouwbare WiFi netwerk vanuit elke locatie met alle mobiele devices verbinden. Waardoor dit beter en efficiënter is voor uw organisatie. Kortom hiermee komen uw medewerkers én klanten tegemoet.

Een betrouwbaar draadloos netwerk is belangrijk voor een warehouse

“TamoSoft levert oplossingen en denkt goed met ons mee. Ze leveren de juiste producten en geven de juiste informatie. Wij zijn erg tevreden over ons draadloos netwerk dankzij TamoSoft!”

WiFi in de warehouse als dienst

WiFi as a Service is krachtig. Het is bijvoorbeeld indien mogelijk om een overeenkomst af te sluiten voor een korte periode. Wij zijn ons ervan bewust dat positieve ervaringen de sleutel zijn voor een langdurige relatie. TamoSoft kent als geen ander de dynamiek van uw branche: Hier past een flexibele opstelling bij die u de tijd en ruimte biedt om in te spelen op actuele situaties.

Flexibel

WiFi as a Service is flexibel, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een kortlopende overeenkomst af te sluiten. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat positieve ervaringen hét argument vormen voor een langdurige relatie. En als geen ander kennen wij zodoende de dynamiek van uw branche: daar past een flexibele opstelling bij die u de ruimte biedt om in te spelen op actuele situaties.

Garanties

Naast efficiëntie staat WiFi in de Winkel ook voor zekerheid. Zo geven wij garanties voor een volledige WiFi op uw locatie. Daarnaast staan onder andere
hardware van de hoogste kwaliteit en betrokken netwerkspecialisten voor u klaar voor de meest betrouwbare draadloze omgeving. De werking hiervan wordt bovendien nauwkeurig continu in de gaten gehouden. Onze ICT experts monitoren continu uw netwerk, zorgen dat de software altijd up-to-date is en voeren met regelmatig controlebezoeken uit.

Spoedige opvolging

Wanneer zich er toch een storing voordoet, bent u verzekerd van een spoedige serviceopvolging. U bepaalt zelf de responsetijden van onze klantenservice. Daarmee heeft u de zekerheid van een deskundige netwerkspecialist binnen de afgesproken tijd.

Eenvoudig toegang

De WiFi service in uw winkel is een dienst waar u niet naar wilt omkijken: u heeft hier meestal geen tijd voor. Met WiFi in de Winkel ontzorgen u volledig. Kortom Daardoor sluit ons WiFi plan altijd aan op uw specifieke winkelformule!

Stabiele basis voor een WiFi netwerk

Stabiele basis voor:

 • Draadloze camera
 • Draadloos voorraadbeheer
 • Draadloze positiebepaling
 • Draadloos bedrijfsnetwerk
 • Draadloze telefonie
 • Draadloos verbinden van panden
De voordelen voor van een draadloos netwerk

De voordelen voor u:

 • Volledig ontzorgd dankzij duidelijke afspraken
 • Flexibel werken binnen uw gehele organisatie
 • Voordelen voor transacties, telefonie en administratie
 • Betrouwbaar netwerk met voldoende bandbreedte
 • Hoge snelheid door laatste techniek
 • De beste beveiliging voor online verkeer

Uw betrouwbare en ervaren netwerkspecialist

Wij hebben in de warehouse branche al veel bedrijven en organisaties voorzien van een stabiel en veilig draadloos netwerk. Voor een overzicht van al onze reviews en projecten verwijzen wij u naar onze reviews pagina.

Tot slot is TamoSoft gespecialiseerd in uitdagende opdrachten in de warehouse branche. Doordat wij weliswaar gebruik maken van onder andere hoogwaardige software hebben wij voor elk probleem een oplossing. Meer weten over onze specialisatie? Neem vandaag nog contact op! bel ons op 0344 653 559 of stuur een mail naar info@denetwerkspecialist.com!

Neem contact met ons op!