WiFi kantoor

Uw bedrijf heeft een snel, veilig en betrouwbaar draadloze internet verbinding nodig, want zonder dit WiFi netwerk liggen al u zaken stil. Een stabiel draadloos netwerk is een belangrijke factor om in contact te blijven met al uw klanten, maar ook om medewerkers en gasten vanuit elke locatie toegang te bieden tot de benodigde online applicaties. Dit is voor voor alle kantoor netwerken, zowel een eenmanszaak als grote bedrijven. Al deze bedrijven hebben een groot belang bij een goed WiFi netwerk.

WiFi kantoor

In deze tijd staat u op veel online methodes in contact met uw klanten. Zakelijk (klant)contact gaat niet meer alleen viade e-mail, maar tegenwoordig ook via sociale media, chat of zelfs Whatsapp. Ook zakelijk bellen, bijvoorbeeld een video conference call, verloopt steeds via internet (VoIP). Online communicatiemiddelen die dag en nacht moeten werken. Ook wanneer uw bezoekers en gasten aanwezig zijn bij uw bedrijf verwachten zij een goed optimaal WiFi netwerk. U wilt uw klanten een optimale beleving geven door een uitstekend WiFi netwerk, wij helpen u graag!

WiFi kantoor? Het beste WiFi netwerk op kantoor - TamoSoft
Een WiFi netwerk die zekerheid biedt - Professioneel WiFi netwerk

Zekerheid

Naast Efficiëntie en stabiel staat TamoSoft WiFi voor zekerheid. Zo geven wij u de garanties op een volledige afgestemd WiFi netwerk voor uw kantoor. Daarnaast staan hardware van de hoogste kwaliteit en betrokken WiFi Specialisten voor u klaar voor een optimaal betrouwbaar draadloze netwerk. De werking hiervan wordt bovendien zorgvuldig in de gaten gehouden. Onze netwerkspecialisten monitoren continu uw netwerk, zorgen dat u beschikt over de meest recente software en voeren regelmatig diverse controles uit.

”Professionele strategie en medewerkers!
Zeker een belangrijke factor voor de zakelijk wereld”

Duurzame WiFi kantoor

Met TamoSoft samenwerken betekent ook groen ecologisch ondernemen! TamoSoft is namelijk de uitvinder van Duurzame WiFi. In uw kantoor kunnen wij Access Points zo instellen dat zij alleen een verbinding maken wanneer u dat nodig heeft. Hierdoor bespaart u veel energie, wat uiteindelijk leidt tot minder kosten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de gebruikte apparaten bij u op te halen en een tweede leven bieden. Meer weten over Duurzame WiFi? Neem contact met ons op!

Duurzame WiFi - TamoSoft

WiFi as a Service

Bent u van plan om een WiFi netwerk abonnement af te sluiten bij ons? Dan hoeft u nergens meer naar om te kijken. Wij verzorgen dan alles volledig voor u. Zowel de installatie, hardware en het beheer en onderhoud zijn in een voordelig tarief verwerkt. Dit noemen wij WiFi as a Service.

Uw betrouwbare en ervaren netwerkspecialist

Wij hebben in de kantoor branche al veel bedrijven en organisaties vooral voorzien van een stabiel en veilig draadloos netwerk. Voor een overzicht van al onze reviews en projecten verwijzen wij u naar onze reviews pagina.

Tot slot is TamoSoft gespecialiseerd in uitdagende opdrachten in de kantoor branche. Doordat wij gebruik maken van onder andere hoogwaardige software hebben wij voor elk probleem een oplossing. Meer weten over onze specialisatie? Neem vandaag nog contact op! bel ons op 0344 653 559 of stuur een mail naar info@denetwerkspecialist.com!

Neem contact met ons op!