WiFi Specialist TamoSoft zorgt voor een stabiele WiFi verbinding

WiFi Specialist TamoSoft zorgt voor een stabiele WiFi verbinding

WiFi Specialist TamoSoft zorgt voor een stabiele WiFi verbinding

WiFi specialist TamoSoft is gespecialiseerd in diverse Wi-Fi oplossingen. Onze oplossingen zorgen ervoor dat uw Wi-Fi netwerk een optimaal bereik heeft. Om dit optimale bereik te realiseren maken wij gebruik van de software TamoGraph Site Survey. Met deze software analyseert u op welke locatie het beste WiFi signaal is. Hiermee kunt u direct aan de slag met het monteren van uw acces point om een goede verbinding op te zetten. Door middel van onze software kunt u zelf uitgroeien tot een WiFi specialist. Makkelijk en snel, ideaal om uw eigen Wi-fi te optimaliseren. Wij bieden ook complete meting sets aan, waar iedereen mee kan werken. Hiermee heeft alle producten in huis om zelf een sterke WiFi verbinding te maken.

Wilt u toch liever een WiFi meting laten uitbesteden? Dat kan uiteraard ook! TamoSoft maakt een meting op basis van een wifi ontwerp. Deze nameting bevestigd het oorspronkelijk ontwerp. We plaatsen bij u meerdere Access Points volgens ontwerp en controleren dit. Er kunnen eventuele aanpassingen in het ontwerp gemaakt worden. U ontvangt een Plaatsingsplan en een Radioplan in een rapport in pdf formaat. U krijgt altijd voorafgaand de prijsopgave.

Wat u ook besluit te doen, het zelf met beiden handen aan te pakken of het professioneel te laten doen, TamoSoft levert een goed, duidelijk netwerk en lost problemen snel op.