Zorg

Bent u op zoek naar stabiele en veilige zorgnetwerken? Vanaf elke locatie uw digitale zorgdossiers bijwerken, diensten voor medewerkers en draadloos internet als service voor cliënten en bezoekers. Dit zijn belangrijke en aantrekkelijke toepassingen van een WiFi netwerk voor uw (zorg)organisatie. Uw netwerkspecialist als partner in de zorg? TamoSoft!

De belangen van zorgnetwerken

Een digitaal zorg dossier van zorgnetwerken moet altijd en overal toegankelijk zijn, wil een zorgverlener er echt gebruikt van gaan maken? Dan moet deze hier toegang tot hebben. Hierbij speelt een betrouwbaar WiFi netwerk een belangrijke rol.

De belangen van zorgnetwerken - WiFi netwerk
Een betrouwbaar en stabiel WiFi netwerk in de zorg

Probleemloos

Draadloos WiFi Specialist TamoSoft ontwikkelde speciaal voor de diverse organisaties in de zorg en welzijn een betrouwbaar en stabiel WiFi netwerk. Dankzij dit unieke WiFi plan profiteert u als organisatie van een hoogwaardig draadloos netwerk. TamoSoft biedt organisatie in de zorg het gemak van draadloos werken voor cliënten en bezoekers! Buiten het draadloos netwerk om kijken wij ook naar de rest van het netwerk voor een optimale internet beleving.

Duidelijke antwoorden over zorgnetwerken

Om draadloos internet aan te bieden voor cliënten en bezoekers, brengt een aantal belangrijke factoren met zich mee. TamoSoft is gespecialiseerd hierin en heeft hier een helder antwoord op. Zo bieden we bijvoorbeeld mogelijkheden voor de filtering van uw content aan en een professionele telefonische helpdesk service. Bovendien beschikken we over ruime ervaring om een strategisch plan op te zetten voor uw WiFi dienst. Daarmee geven we u direct inzicht in uw Return on Investment (RoI).

Duidelijke antwoorden over zorgnetwerken
De voordelen van een WiFi netwerk voor u als zorgverlener

De voordelen voor u

  • Voordelig WiFi abonnement mogelijk
  • Volledig ontzorgd door specialistische partner
  • Robuust beveiligd en betrouwbaar
  • Faciliteiten op hoog niveau
  • Altijd en overal actuele informatie
De voordelen van een WiFi netwerk voor uw cliënten - WiFi in de zorg

De voordelen voor uw cliënten

  • Betrouwbaar hoge snelheidsnetwerk
  • Professionele helpdesk ondersteuning
  • Eenvoudig, veilig en kosteloos online
  • Prettiger verblijf bij uw organisatie

Stichting

“Het vervangingstraject is bij ons enorm goed uitgevoerd. Wij zijn blij dat wij TamoSoft als partner hebben voor ons WiFi netwerk!”

WiFi in de zorg als een dienst

Kiest u voor een WiFi as a Service abonnement? Dan kiest u voor flexibiliteit en zekerheid. Dankzij dit full-service concet heeft u niet te maken met een investering en ontzorgen wij u volledig!

Multifunctioneel

WiFi as a Service bieden wij aan als een compleet pakket. Flexibiliteit staat centraal bij alle onderdelen van WiFi. Bijvoorbeeld voor het gebruik van het veilige WiFi netwerk. Want naast interne, kostenbesparende toepassingen krijgen ook cliënten en bezoekers draadloos toegang tot het internet!

Garanties

Onze WiFi dienst staat voor zekerheid en betrouwbaarheid. Zo geven wij garanties op een WiFi dekking voor uw organisatie. Daarnaast staan hardware van de hoogste kwaliteit en betrokken experts garant voor een betrouwbare draadloze netwerk. De werking hiervan wordt bovendien nauwlettend de gaten gehouden. Onze experts monitoren continu uw netwerk en zorgen dat de software altijd up-to-date is.

Spoedige opvolging

Wanneer zich er toch een storing voordoet, bent u verzekerd van een spoedige serviceopvolging. U bepaalt zelf de responsetijden van onze klantenservice. Daarmee heeft u de zekerheid van een deskundige netwerkspecialist binnen de afgesproken tijd.

Eenvoudig toegang

Vaak heeft u het te druk met andere zaken. Daarom ontzorgt TamoSoft u op het gebied van WiFi. De WiFi voorziening in uw organisatie is iets wat u graag wilt uitbesteden aan professionals. TamoSoft ontzorgt u volledig. Cliënten en bezoekers kunnen eenvoudig inloggen dankzij een gebruiksvriendelijke inlogportal in uw huisstijl. Mocht u gast vastlopen? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze professionele helpdesk.

Bezoekers hebben optimaal draadloze toegang - WiFi voor bezoekers

Tijdens het wachten even uw mail checken

Met een veilig WiFi netwerk krijgt u direct toegang tot het zorgdossier

Direct toegang tot het zorgdossier

Online contact houden met familie door een optimaal WiFi netwerk

Online contact houden met familie

Uw betrouwbare en ervaren netwerk zorg specialist

We hebben al veel organisaties in de zorgbranche voorzien van een draadloos netwerk. Voor een overzicht van al onze reviews en projecten verwijzen wij u naar onze reviews pagina.

TamoSoft is gespecialiseerd in uitdagende opdrachten in de zorgbranche. Doordat wij gebruik maken van onder andere hoogwaardige software hebben wij voor elk probleem een oplossing. Meer weten over onze specialisatie? Neem vandaag nog contact op! bel ons op 0344 653 559 of stuur een mail naar info@denetwerkspecialist.com!

Neem contact met ons op!